~ Only You ~

Hej igen, efter ett väldigt bra tag!
Jag har inte haft någonting alls intressant att skriva senaste tiden, och har fortfarande inte. 
För er som läser min blogg, Im sorry! 

Jag har senaste tiden mått ganska bra, börjar få igång mitt liv. Imorgon är det avslutning och nästa år blir det skärpning med skolan, så att jag kan flytta till Stockholm när jag gått ur nian vilket är mitt största mål! Nu fick jag IG i nästan alla ämnen, men jag får skylla mig själv.

Just nu sitter jag och känner en pirrande känslan medans jag lyssnar på Joshua Radin. Den pirrande känslan är väl just pga att jag äntligen känner mig lite fri. Nu är det sommarlov och jag kan åka vart jag vill, när jag vill. 
Jag träffade ju min lillasyster också, för några veckor sedan. Dock har jag inte hört från min pappa sedan dess, lite drygt. Men jag ska väl försöka ringa honom någon dag i veckan. 

Det är sjukt dåligt väder i Göteborg just nu, imorgon är det sommaravslutning och det är kallt, regn och blåser en massa gör det också, vad ska jag nu ha på mig imorgon? 
Någon får komma mer lite förslag på vad man kan ha på sig som de flesta har i sin garderob.
Dessa skor ska jag ha iaf, köpte de på Scorett för 750 kr, helt underbara! Nu ska jag bara mig att gå i dom.

Tiamo<3

Imorgon är det 1 år och 11 månader sedan Nathan försvann ur mitt liv, och det börjar lugna ner sig. Jag har börjat acceptera att han inte längre finns vid min sida och det gör mig så mycket starkare. Jag vet att han skulle vilja att jag var lycklig trots att han inte var med mig längre. 

På fredag åker jag till Stockholm, vilket blir helt underbart. 
Jag har saknat Reby, Jemina, Daniel, Toby, Cissi [+ alla andra mina vänner i sthlm] så mycket att mitt hjärta nästan blöder. Ska bli så skönt att komma ifrån min mamma också! 

Nu är det så att jag börjar bli ännu bättre på att fotografera och skulle behöva en modell i göteborgs-trakten. Är du frivillig så hör av dig till mig, bara att skicka en kommentar! Jag slänger även upp några utav mina senaste verk längst ner. 

Ni får ha det bra, så hoppas jag att jag hör av mig såfort jag har mer att berätta om min tillvaro!

           

RSS 2.0