~ Slå dig fri ~

Nu var det sjukt längesen jag uppdaterade min blogg. Har väl inte hänt så mycket, mitt liv är väl som vanligt. Rullar sjukt segt iaf.
Min mamma ställer sjukt höga krav på mig, går jag inte till skolan alla lektioner osv så får jag inte pengar eller kläder. Visst, jag har skolplikt, men ingen verkar ju förstå hur jobbigt det är för mig att komma upp på morgonen. Vi har börjat hos soc igen. Pappa har tydligen sagt till soc att jag dricker mycket och att jag även håller på med droger. Ja, han är helt ute och cyklar helt enkelt. Jag har även träffat Oscar igen, det gick inte så bra.
Känner mig så äcklig.


Falska vänner har man också för den delen, det är fan inte klokt. Det är inte klokt vad folk säger om mig bakom min rygg, som för att sänka mitt självförtroende, som att jag inte hade tillräckligt lågt självförtroende.  
Vill inget hellre än att bara komma ifrån göteborg, skulle göra allt för att få flytta.

Jag har sjukt mycket sommar nostalgi, lyssnar på Lars Winnerbäck och Dia Psalma. Drömmer mig tillbaka till somrarna. Speciellt till förra sommaren, då jag var i bålsta, då Olof var på mitt land och midsommar. Även till sommaren då jag rymt från pappa och cyklade runt i skogarna på landet, och lyssnade på dia psalma, då jag satte mig på bryggan och rökte. Hur gammal var jag, 12? Det är inte klokt. Jag var så liten, men ändå mådde jag så dåligt. Min pappa vet verkligen inte hur man hanterar barn/ungdomar. Nu har jag inte pratat med honom något speciellt på över ett halvår. Och jag har inte träffat min lillasyster på ett år.


 Nu är det over för mig. Saknar Jocke osvosv. 

                                                                                                                                                             

Man ska lämna det skepp som sjunker
och rädda det som räddas kan
inte göra som du gjort i åratal
bara klättra högre i skeppets mast
När toppen på masten till slut är nådd
så finns det ingenstans kvar att fly
det enda du kan göra då är att se
ditt liv förstöras för all framtid


rygg


RSS 2.0