~ Give in ~

I helgen har jag vart i stockholm, det var awsome! Eller ja, i lördags blev det ju lite misslyckat. Jag fick något anfall, sne som fan var jag iaf. 
I fredags pratade jag förövrigt med min lillasyster för första gången på över ett år, det var helt underbart att få höra hennes röst. Under detta senaste året har hon börjat rida och börjat träna judo. Min lillasyster är skithäftig! Haha. Idag pratade jag med henne och pappa igen och vi bestämde att på lördag ska jag på middag hos min pappa, Cecilia kommer inte att vara hemma så det blir jag, pappa, Ebba och Kristina. Jag har saknat min lillasyster sjukt mycket, så det ska bli mysigt. Ett stort framsteg, så just nu lever jag bara i nuet!
Skolan går fortfarande åt helvete dock, mer än någonsin just nu. Är knappt i skolan över huvud taget och mina närmaste som txe mamma, Therese och min mormor är sjukt besvikna, vilket gör mig sjukt sur på mig själv. Men nu fan, nästa termin går jag i nian. Jag måste skärpa mig! Åt helvete med tele samtal till klockan 3 på natten och åt helvete med att sitta vid datorn fram tills 12-1 på natten. 

Har börjat läsa en sjukt bra bok, "Rosario är död" skriven av Majgull Axelsson. Den är helt sjukt bra, kan inte lägga den ifrån mig. 
"En liten flicka dör i ett land långt borta. Vad angår det oss? Vad kommer det oss vid? I synnerhet om det har gått mer än ett decennium sedan det hände.
Hon hette Rosario Baluyot. Jag mötte henne aldrig,ändå följer hon mig ständigt."  Står det på baksidan, och kan det bli mer sant? Det är nästan så att man måste gråta när man läser den, så vidrig, så kall. Läs den och få en annan uppfattning av verkligheten!

Nu ska jag nog sluta skriva, har inte så mycket mer att säga. Puss!



~ Forever ~

I en hel vecka har jag fått tjata på mamma, och äntligen åker jag till stockholm! 
Blir skit mysigt. Ska (försöka) äga Daniel på Tekken och förhoppningsvis träffa Cissi och Jemina.
Klockan 15:50 går bussen och 22:05 är jag framme. Sjukt sent men om jag ska hinna gå till skolan kan jag inte ta en tidigare buss. 
Sjukt trött och mår illa, har inte ätit sedan lunchtid igår. Vi har ingenting hemma, förutom lite flingor, men vi har fantamig inte någon mjölk! 
Nu ska jag nog gå och packa klart inför stockholm, fixa mig och ta min sista cigg för denna morgonen under fläkten med lite kaffe och en filt. Bye for now!

lite hud skadar aldrig

RSS 2.0