~ Comatose ~

Denna veckan har vart bra! Haft schlager i skolan, och imorgon är det schlagerfestival. Vårat band äger alla andra, med våran jäklans attityd alltså! Haha.
Dagen har vart bra, rep osv, och ikväll hade vi spelning för vänner och föräldrar. Mycket trevligt!

Förövrigt mår jag aningen bättre nuförtiden, jag håller långsamt på att förändras för en gång skull. Går från den egocentriska bitchen jag vart senaste tiden till en allmänt trevlig person.

Nu lyssnar jag för omväxlingens skull på någonting annat än Jonny Craig och försöker klura ut hur min tatuering ska se ut, hmm, förslag? Ska stå "Come What May" på min höft skulle jag tro, julklapp från moder!

Nu får ni lite bilder från kvällen och schlagerfestivalen!




Längst upp till vänster - Elvira
Längst upp till höger - Jag och Jennie/Jenny (?)
Längst ner - "Facebook freakz"(?) med älskade Therese till vänster med hatt!




Mina kläder och våran bandtröja!

Grymt kul var det, och imorgon blir det ännu roligare.
Jag är grym på tamburin!

~ Closer ~

Jag är så jävla trött på allt, mig själv, mina såkallade vänner och mitt liv i största allmänhet.
Jag är så trött på det att jag inte orkar ta mig upp på morgonen, jag orkar inte göra annat än att lyssna på musik och fota. Jag har inga betyg, jag har inga bra vänner här i Göteborg och allting bara suger. Just nu känner jag bara för att försvinna, men det finns inget mellanting, antingen lever man eller så är man död.

Att ta mitt liv är ingenting jag ens funderar på, så vill inte höra klagomål nu. Men ett mellanting hade inte suttit helt fel nu. Hade jag haft mer pengar hade jag stuckit utomlands ett par månader, men det är ingenting att ens tänka på det heller.

Jag kanske har gått och blivit lat, varför? För jag ser ingen jävla anledning att anstränga mig längre.
Dra åt helvete, falska idioter.



Nu drar jag ut och fotar.

RSS 2.0