~ Marry Me ~

Längesedan jag skrev nu känns det som, jag är inte så aktiv. Jag har ju nästan aldrig någonting att skriva, men idag har jag det tjoho!

Igår var jag och Lollo på Emilie Autumn's asylum tour konsert som hölls på musikens hus här i göteborg. Helt underbart var det. Jag blev lite kär i Veronica haha, och Lollo blev väldigt kär i Captain Maggot kan man väl säga. Antar att alla har sin egen favorit utav "The asylum team" haha. Helt wicked var det. Veronica delade ett mariekex med mig och Lollo, hon gav det till Lollo i munnen, alltså mun mot mun och sedan gav lollo mig halva kakan på samma sätt, lite kul att alla såg det med öppna käftar medans Veronica gav oss en "flirt blink". Vi tog på Emilie.A minst 5 gånger, Lollo och Maggot hade ögonkontakt i minst 2 minuter, samt gav Maggot henne ett mynt. Inte konstigt att Lollo blev lite kär. Vi tog även emot en bit av det röda bandet. Synd att vi inte fick puss dock! Haha. Fast vi var snyggast utav alla i hela musikens hus för tillfället, haha.
Det var så awsome, hennes konserter är till 100% sevärda. Nu behöver jag inte skriva mer, ni kommer inte förstå hur jävla kul/awsome/underbart/groteskt vackert det var. Bilder kommer längst ner av detta inlägg, dock i sämst kvalitét. Jag hade inte med min system eller digital kamera så det fick bli med mobilen där jag inte har blixt.

Idag har jag varit i skolan en lektion (gympa) då jag inte ens hade kläder med mig, sedan gick jag och Tessan och fikade och pratade från "earth to space", sjukt mysigt!

För tillfället mår jag bra, är fortfarande pepp från igår och inför sommaren då det bland annat blir Metal Town och Stagedive i nykvarn. Nu när värmen börjar komma fram så går det inte att vara på speciellt dåligt humör, inte för mig iaf.

Nu ska jag leka lite i PhotoShop, im going to keep update. (Får ni hoppas iaf.)

                                                                                                                    

@ emilie autumnEmilie Autumn och Captain Maggot


~ River flows in you ~

Jag har inte skrivit på väldigt länge känns det som, men nu är det dax!

För tillfället mår jag väldigt bra, jag är pepp inför stockholm och våren värmer från dag till dag.
Men för bara några dagar sedan kände jag bara för att ge upp om allt, ge upp mitt liv. Det kändes som om att ingen ville hjälpa mig, som om ingen förstod hur dåligt jag mådde. Skolan gör mig pressad och mitt sociala liv blir allt sämre och sämre. Jag ligger oftast bara hemma i min säng och sover på dagarna, missar de underbara dagarna ute i värmen. Det finns så mycket jag vill skriva, men orden finner inte sina tangenter.
Om jag inte börjar sköta mig två veckor efter påsklovet så hamnar jag på 92:an, en "skola" för de med problem. Det ska inte hända dock, det har jag lovat mig själv. Nu kommer Therese tillbaka till nordhem, då kommer jag troligen klara skolan bättre.
I måndags skulle jag träffa mamma inne i stan och självklart trodde jag att jag skulle få en cigg, men det fick jag inte. Jag hade lågt blodsocker eftersom jag inte ätit på hela dagen, jag var trött och smått sjuk. När jag inte fick min cigg så började vi bråka, jag bröt ihop mitt i stan. Det slutade med att vi hamnade i ett hörn uppe i femman där jag satt och slog mitt huvud mot väggen, mer kommer jag inte ihåg. Det var nog den värsta panik attacken jag haft någonsin.
När mamma berättade det för de på soc ville jag bara springa därifrån, deras blickar sved och jag trodde de skulle lägga in mig. Men glad blev jag när de sa att de inte hade tillräckligt mycket för att lägga in mig.
Nu ska jag snart köpa en akustisk gitarr och börja gymma.

Och om förhoppningsvis 1 år och 2 månader flyttar jag, antingen till stockholm eller lysekil.

Nog från mig!



Jag har förövrigt färgat mitt hår.


RSS 2.0