~ Fredagen den 13 ~

Idag är det fredagen den 13, oturs-dagen ! Än så länge har jag inte märkt av det, haha. Men vem vet? Klockan är bara kvart över tio och det är 1 timma och 45 minuter kvar tills den 14 ! Alltså alla hjärtans dag. Idag skulle jag egentligen ut och fota homosexuellt tema för alla hjärtans dag, men det blev ändrade planer och jag låg i sängen med världens bakfylla hela dagen.

Som sagt, imorgon är det alla hjärtans dag. Blir antagligen bio med Therese ! Mysigt värre.
Har satt krut i mitt fotograferande och snart lär det vimla utav bilder på min dator. Men jag behöver modeller och det är ganska snart ! Är du frivillig så är det bara att skicka en kommentar eller ett mail till [email protected] . Självklart kommer fotograferingen vara i göteborg.

Förra helgen var jag förövrigt i sthlm, skit mysigt ! Orkar inte skriva om det.
Cya !

...

~ Kiss the rain ~

Helgen var helt okej, i fredags hade jag filmkväll med mamma. Vi hyrde tre inte så bra filmer.
I lördags gick jag, Jano, Fanny och Andrea på Christopher's band's spelning i frölunda. Där träffade jag även Lina.
Idag/igår var jag hemma hela dagen, helt slut. Hade somnat runt 7 på morgonen och vaknat 6 igårkväll, vilket förklarar varför jag är vaken nu. Jag ska dygna så att jag orkar pallra mig iväg till skolan imorgon, för jag ska nämligen till sthlm på fredag, så... om jag inte går till skolan så blire ingenting med sthlm !

Har tänkt lite, vissa kanske märkt att jag inte mått så bra senaste veckan. Vill inte säga varför, men om jag vart otroligt uppkäftig eller överkänslig så vet ni iaf att ni inte ska ta det personligt.

Alla hjärtans dag om 2 veckor då ja.
Vet själv inte riktigt vad jag ska göra, antagligen sitta hemma med chokladglass och någon romantisk drama och gråta över att jag inte har den pojken jag vill ha.
Nej, seriöst... blir väl bio eller någonting, förhoppningsvis med Therese eller någonting.

Sitter just nu och deppar till Yiruma's musik och bara väääntar på att klockan ska slå 8 så jag kan pallra mig iväg till skolan, så att jag slipper sitta här och halvsova. Tur att man har cigg och kaffe!

Vet inte riktigt vad mer jag kan skriva.
Kanske att jag tycker att mer än hälften av alla mina vänner är falska och att jag är trött på det?
Nej, det orkar jag inte ta just nu.

Jag är såå glad att Therese är tillbaka, har saknat henne ! Alla åkte till sunne, och jag fick inte åka med för morsan. Aja.
Nu ska jag se TV, hare bra !

RSS 2.0