~ Over my head ~

Idag var jag hemma igen, jag orkar inte lämna dig nu när jag vet att vi inte har dig länge till.

Igår fick Love (min hund) sitt 3 epilepsianfall på bara 4 månader. Vilket innebär att han inte klarar mer. Det var bara 2 veckor sedan han fick sitt senaste nu, och det tredje slog till igår. Kunde inte hindra tårarna att rinna, för nu visste jag att detta är slutet.

Jag vet inte hur social jag kommer vara mot mina vänner, vet inte heller hur mycket jag kommer uppdatera.
På fredag åker jag iaf till sthlm igen, blir skönt.
Hejdå.





Jag älskar dig mest, bästa vän.

~ Ignorance ~

Idag åkte Daniel hem till sthlm, känner helt otroligt tråkigt. Helt tomt här hemma nu, menmen, man får väl tvinga hit honom snart igen!
I lördags tatuerade han som sagt mig, när han var klar med "mother" på handleden blev det 3 stjärnor på andra armen. Blev väldigt nöjd!

På fredag åker jag till sthlm och det blir helt underbart att få komma bort ett par dagar.

Här är ett par bilder på tatueringarna.
Bye!


~ Sleeping Awake ~

Snabb update!

I torsdags kom bästa Daniel hit, helt awsome.
Igår var vi utanför Håkan, träffade Lovisa, Ingrid, Hedda och några andra. Mötte Nilla och Viktor bla när Håkan var slut.

Just nu går det undan i mitt kök, precis fått "Mother" tatuerat på handleden, och om en liiiten stund blir det stjärnor på min andra arm.

Här är en bild på när Daniel tatuerade "Mother" på min handled, fler bilder och mer info kommer senare.


~ Taking time for all wrong things ~

Nu sitter jag här igen, försenad. Detta är någonting jag måste göra någonting åt herregud, börjar bli lite trött på att försova mig varje dag.
Idag kommer iaf bästa mest saknade Daniel till göteborg, blir helt underbart. Imorgon är det håkan, blir lite awsome ja.
Nu ska jag snabba mig iväg till skolan!
Over and out.


~ Ride ~

Idag har jag vart i skolan, kom nästan i tid! Bravo. Efter skolan kom Nilla hem till mig, vi tittade på gossip girl och pratade lite. Ikväll ska jag städa mitt rum, och imorgon kommer Daniel-boyyy hit, har saknat honom som satan.

Nästa helg åker jag äntligen till Stockholm igen, träffar Viktor, Reby, Arre (förhoppningsvis) och Daniel. Hoppas jag får tid att åka ner till Bålsta för att träffa Jemina också! Blir helt underbart att komma iväg över en helg, och så blir det att vara ledig från skolan en dag, tjoho för det!

Nu ska jag äta och plugga inför kemi-provet på fredag, fyfan. Jaja, då har jag iaf en anledning att resa mig upp ur sängen och lämna Daniel ensam hemma hos mig.
Jag saknar Mimi väldigt mycket förövrigt!

Over and out!


~ 1 week before it happened ~

Jag hittade er äntligen mina älsklingar.



~ somebody new ~

Okej, uppdatering igen efter en timme. Nu har jag ätit otroligt god mat, myst med min tidning och pluggat lite kemi inför provet på fredag.

Jag har ett litet problem jag behöver hjälp med, är det någon här som har någon blekaste aning om en bra hemsida där man kan få tag på info om Obama's nya förslag om sjukvårdsförsäkring?

Nu blire att leta på bland annat csn.com och google! Jag ska fan göra en grym redovisning, peppen!

Over and out.

~ I Will Be Here ~

Idag hade vi halv studiedag, vilket innebör
att vi slutar 11:05. Helt underbart, gick hem till mormor, sedan gick jag ut och fikade med mormor, Johanna(min moster) och mina två söta små kusiner. Efter det fick jag tröjan som ni ser på bilden. Efter det gick jag och mormor hem till henne, drack cola och rökte som vanligt.
Nu ska jag plugga, läsa min cosmo röka och dricka latte.

Längtar till torsdag!
Over and out, S.









~ Come what may ~

Jag har blivit väldigt dålig på att uppdatera igen känner jag, inte bra.

Idag har jag vart i skolan, sen gick jag och åt pizza med Christopher, mysmys! Efter det gick jag hem och tittade på film med min älskade hund. Jag har pratat i telefon som ett as idag, förvånar mig att jag fortfarande har batteri kvar!
På torsdag kommer Daniel hit, jag betalade hans resa, det gick bli hans födelsedagspresent utav mig, jag vinner ju också på det! Då ska vi gå till barbarella där jag jag ska köpa ny stav, sen ska vi väl hem till mig och chilla lite skulle jag tro. På fredag äre skola och Kemi prov, usch. Efter skolan åker jag hem, väcker Daniel, går ut med Love och efter det åker vi väl in till stan, kollar runt lite, bjuder Daniel på middag kanske, sen blire Håkan på liseberg! Där ska jag träffa saknade Nilla och söta Viktor. Efter Håkan blire väl slottis med vattenpipa, öl, cider och mysigt folk.
I helgen ska även Daniel tatuera mig, "mother" på handleden i skrivstil och förhoppningsvis "come what may" på höften, tillägnad Nate.
Nästa fredag åker jag till sthlm, otroligt mys. Jonny Craig och Viktor, hihi!

Over and out!




~ Broken Strings ~

Idag har jag och Linda vart hon Peter, tror jag han hette. Vi träffade en förhoppningsvis modell för oss, sminkade mig helt galet, rökte och åt massor av kakor.
Innan dess var jag i skolan.
Så idag har jag inte så mycket att skriva om.

Blir inget sthlm för mig i helgen, utan förhoppningsvis kan jag köpa en resa till Daniel så att han kommer hit någon helg framöver. Saknar verkligen honom! Dock saknar jag alla andra i sthlm också, men tyvärr har jag verkligen inte orken eller pengar för att åka dit.

Nu ska jag titta på film, sen blire sova. Bye!


RSS 2.0